Nyheter

  • Strøm gir oss lys, varme og opplevelser døgnet rundt – hele året. Strøm er viktig i dag, og blir enda viktigere i morgen for å løse klimaproblemene. Fredag 23. januar markeres Strømmens dag.

  • Johnny Horsdal, forvaltningssjef hos SKS Kraftsalg, kjører elbil med opprinnelsesgarantert fornybar energi fra SKS. Les hvorfor han har valgt et sprekt og miljøvennlig alternativ når han pendler til og fra jobb mellom Bodø og Fauske

  • Tradisjon tro gir SKS også i år en pengegave til en organisasjon eller forening som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Dette året er det Sulithjelma Røde Kors Hjelpekors mottar ti tusen kroner i "julegave" fra SKS.

  • Under en pressekonferanse mandag 24. november kunngjorde SKS sammen med FK Fauske/Sprint og Fauske kommune realiseringen av hallprosjektet "SKS Arena". Som Generalsponsor gleder vi oss på vegne av klubbens medlemmer og innbyggerne i Indre Salten over planene om en storstue for idrett, kultur og næringsaktiviteter endelig blir en realitet. Vi er stolte over at hallen bærer navnet SKS Arena. Som vår visjon sier - Vi skaper muligheter!