SKS forlenger sponsoravtaler

SKS forlenger samarbeidsavtalene med FK Fauske/Sprint og IK Grand

SKS forlenger sponsoravtaler

SKS forlenger samarbeidsavtalene med FK Fauske/Sprint og IK Grand

Konsernsjef i SKS, Steinar Pettersen sammen med daglig leder i IK Grand og Fauske/Sprint, Vidar Stormo og Tom Erik Lund og kommunikasjonsjef i SKS, Andreas Opheim.


- Forlengelsen av sponsoravtalene med Fauske/Sprint og Grand er et resultat at alle parter er fornøyde med samarbeidet vi har hatt gjennom mange år. For oss er det dessuten gledelig å se at klubbene seg imellom har tatt initiativ til samarbeid, noe som gir positive ringvirkninger for begge klubbene og for barne- og breddefotballen i Salten, sier Steinar Pettersen, konsernsjef i SKS.


Fotballskole

Førstkommende lørdag arrangeres «SKS fotballskole» på Fauske for jentespillere fra Salten-distriktet, født i perioden 2000 – 2009. Begge klubbene stiller med instruktører, Grand med sine damespillere, som senere på dagen spiller treningskamp mot Toppserielaget Medkila.


Historisk

Grand har i tillegg valgt å spille serieåpningen i 1. divisjon kvinner til Fauskes nye storstue, «SKS Arena».

- Det er første gang det spilles 1. divisjonsfotball på Fauske og sånn sett en historisk kamp. Både SKS som generalsponsor, samt Fauske/Sprint som eier av hallen syntes det er en flott gest av Grand å legge kampen hit. Det betyr masse og vil garantert gi et løft for jente- og damefotballen i Indre Salten. Sammen skal bidra til at Grand får en god mottakelse og vil legge alt til rette for en perfekt ramme rundt kampen, sier Andreas Opheim, kommunikasjonssjef i SKS.

Les mer i Avisa Nordland og Saltenposten