SKS ansetter ny konsernsjef

Steinar Pettersen (58) blir ny konsernsjef i Salten Kraftsamband AS.

Styret i SKS har i dag ansatt Steinar Pettersen som ny konsernsjef med tiltredelse 1. januar 2015. Pettersen erstatter Leif Finsveen som ved nyttår går av med pensjon etter 13 år i selskapet.

- Styret er svært tilfredse med ansettelsen av Steinar Pettersen som ny konsernsjef. Vi har i samarbeid med rekrutteringsbyrå gjennomført en profesjonell og ryddig rekrutteringsprosess som har gitt oss et bredt utvalg av kompetente og kvalifiserte søkere, sier Ivar Kristiansen, styreleder i SKS.

- Pettersen innehar både kompetanse, erfaring og de personlige egenskapene vi har søkt etter. Vi føler vi oss derfor trygge på at han er rette person til å videreutvikle SKS -konsernet i en spennende og krevende fremtid, sier Kristiansen.

Steinar Pettersen har siden 1. januar 2014 vært ansatt som konserndirektør  i SKS. Han er også tidligere styremedlem i selskapet.

- Jeg gleder meg og ser frem til å ta fatt på mulighetene og utfordringene som følger med stillingen. I samarbeid med positive og dyktige medarbeidere har jeg tro på at SKS også i fremtiden vil utvikle seg og befeste sin posisjon som et av landsdelens ledende kraftkonsern, sier Steinar Pettersen.


Kontaktpersoner:

Ivar Kristiansen, styreleder, Salten Kraftsamband AS
mobil: 992 44 895 | e-post: ivar.kristiansen@nho.no

Steinar Pettersen, tiltredende konsernsjef, Salten Kraftsamband AS
mobil: 906 82 000 | e-post: steinar.pettersen@sks.no