Liina blir ny konsernsjef i SKS

Liina Veerme (37) blir ny konsernsjef i Salten Kraftsamband.

Liina Veerme og styreleder i SKS, Odd-Tore Fygle

Styret i SKS har i dag ansatt Liina Veerme som ny konsernsjef med tiltredelse 1. august 2019. Hun overtar etter at Steinar Pettersen gikk av med pensjon ved årsskiftet.

- Styret er svært tilfredse med ansettelsen av Liina Veerme som ny konsernsjef. Vi har i samarbeid med rekrutteringsbyrå gjennomført en profesjonell og ryddig rekrutteringsprosess som har gitt oss et bredt utvalg av kompetente og godt kvalifiserte søkere, sier Odd-Tore Fygle, styreleder i SKS.

- Liina innehar både den kompetanse, erfaring og de personlige egenskapene vi har søkt etter. Hun er utviklingsorientert, positiv og tydelig og har et stort engasjement både på og utenfor jobb. Vi føler oss derfor trygg på at hun er rett person til å videreutvikle SKS-konsernet i en spennende og krevende tid fremover sier Fygle.

Liina Veerme er fra Estland og kommer fra jobben som administrerende direktør og konsernsjef for Hedemora Energi AB i Sverige. Siden 2005 har hun hatt ulike roller innen energibransjen, alt fra driftsteknikker, prosjektleder, revisjonsleder og avdelingssjef inntil hun ble ansatt som administrerende direktør og konsernsjef i 2015.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på mulighetene og utfordringene som følger med stillingen, lære konsernet å kjenne og i samarbeid med øvrige medarbeidere bidra til at SKS befester sin posisjon som et av Nord-Norges ledende kraftkonsern. Men først skal vi finne oss bolig slik at vi får etablert oss i regionen før jeg går i gang, noe jeg og familien virkelig ser frem til, sier Liina Veerme.

Liina er styremedlem i Energiföretagen i Sverige, tilsvarende Energi Norge og har en rekke styreverv. Hun har en Master i økonomi med spesialisering innen bærekraftig utvikling, samt ulike kurs innen ledelse.
______________________________________________________________
Kontaktinformasjon

Odd-Tore Fygle styreleder, Salten Kraftsamband AS
Telefon: 908 91 567 | E-post: odd-tore.fygle@bodo.kommune.no